Czapka z Labradorem

Labrador na głowę Ci nie wejdzie, ale czapka z labradorem? Czemu nie! Klasyczna czapka z daszkiem posiada minimalistyczny, a przez to bardzo wyraźny haft doskonale Ci znanej sylwetki. Trudno przeoczyć psie sympatie, tym bardziej, że pod osłaniającym przed słońcem daszkiem oczu nie mrużysz… Bawełniana czapka wygląda oryginalnie, ale rozmiar jest uniwersalny (a to za sprawą regulacji obwodu umieszczonej z tyłu).

Każdy z labradorów musiał tutaj mieć swój portret, dlatego możesz wybrać spośród trzech wersji kolorystycznych:

• na granatowej czapce wyhaftowano biszkopcika
  • na czapce ecru – czekoladowego labradora
  • a na jasnoniebieskiej – czarnego

Czas wybrać kolor!

Przypinki

Przypinka z Labradorem

Najlepszym przyjacielem kobiety są diamenty, najlepszym przyjacielem człowieka jest pies… Z tego wynika, że biżuterii nie mogło tu zabraknąć! I dla pań, i dla panów: robiona na zamówienie zgrabna przypinka będzie piękną ozdobą, ale taką, która nie tylko wygląda – bo przecież też coś oznacza.

Połyskująca emalia zamknięta w złotej obwódce dostępna jest w trzech kolorach, których na pewno się domyślasz. Uniwersalne zapięcie sprawia, że przymocujesz ją do każdej części garderoby – od T-shirta, przez klapę garnituru po… letni kapelusz!

Czy będą Ci jej zazdrościć? Będą, i to się wyśmienicie składa, bo jak tylko zdradzisz, skąd ją masz – kolejne cegiełki trafią do naszej Fundacji!

Czas wybrać kolor!

Kalendarz Fundacji Labrador

Szczęśliwi czasu nie liczą, ale przy tych psich spojrzeniach – nie żal liczyć dni! Już XX raz jako Fundacja wydaliśmy kalendarz, na którego kartach umieściliśmy psy rasy Labrador Retriever. Przez kolejne 365 dni może towarzyszyć zarówno miłośnikom tych niezwykle przyjaznych psiaków, jak i zwolennikom naszej fundacyjnej działalności. Każdy miesiąc to nowa karta, a każda nowa karta to kolejne psie rozczulenie!

Brak w magazynie

Mydełko z Labradorem

Wyobrażasz sobie, jak najmłodsi zawzięcie będą myć ręce, by dotrzeć do ukrytego w mydełku labradora? Jeśli mydło może zachwycać, to właśnie takie: z uroczą niespodzianką w środku, wykonane ręcznie z wyłącznie naturalnych składników i nęcące jednym z trzech (losowo wybieranych) zapachów, które są sprawką olejków eterycznych: piżma, marocco oraz zielonej herbaty. Rewelacyjny skład (baza glicerynowa, SLS Free, glinka naturalna nadająca kolor) będzie ulgą dla dłoni, zapach – ucztą dla nosa, a labrador wyzierający zza glicerynowej fasady – frajdą dla oka!

Mydła zostały zaprojektowane i są wyrabiane ręcznie przez Stowarzyszenie Na Tak. Każde waży 125 gramów.

7 w magazynie

Skarpetki w Labradory
(Planujemy dostawę)

Na cztery łapy, choć stopy masz dwie! Kolorowe skarpetki robią w ostatnim czasie furorę, a jeśli są kolorowe i w labradory – robią ją podwójnie (czyli do pary!).

Krok na spacerze będzie bardziej dziarski, a w gościnie śmiało wyskoczysz z butów, by tylko zaprezentować doskonale Ci znane psie sylwetki. Jako że każdy miałby na nie ochotę, występują w rozmiarze damskim (36-39) i męskim (40-43).

A jak prawidłowo nosić takie skarpetki? Dumnie – nic a nic nie ukrywać pod nogawką!

Skład: 80% bawełna 17% poliamid 3% elastan

Wyczyść

Masz pytania? Śmiało pisz!

Fundacja na rzecz Osób Niewidomych Labrador Pies Przewodnik

Adres:  ul. Jana Spychalskiego 12, 61-543 Poznań